T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / SİNCAN - ERTUĞRUL GAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU

Yeni Dönem Yeni e-Twinning Projesi

           2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında gerçekleşecek olan "Tarihi Hisset Geçmişi Keşfet" isimli e-Twinning projesi okulumuz İngilizce öğretmeni rehberliğinde okulumuzda başlıyor.           

           Ertuğrul Gazi İmam Hatip Ortaokulu Arnavutluk, Romanya, Ürdün ve Azerbaycan ülkelerinin de yer aldığı "Tarihi Hisset Geçmişi Keşfet (Feel The History Discover The Past)" isimli projeye ortak oldu. Tarih dersini eğlenceli hale getirmek, web2 araçlarını kullanarak tarihin önemini öğrencilere hissettirmeyi amaçlayan proje ile öğrenciler geçmişin yolculuğuna çıkarak geçmişin bugün de önemli olduğunun farkına varacaklar. Proje 2021 Ocak ayına kadar devam edecek. 

Metin Özdamarlar ile Tarih üzerine söyleşi gerçekleştirdik

 

   21 öğretmen ve 113 öğrencinin yer aldığı "Tarihi Hisset Geçmişi Keşfet" e-Twinning projesi kasım ayı etkinliği olarak Eğlenceli Tarih Serisi'nin yazarı Metin Özdamarlar misafir edildi.

  3 Kasım akşamı Zoom uygulaması üzerinden proje öğretmenleri ve öğrencileri Eğlenceli Tarih Serisi'nin yazarı Metin Özdamarlar ile buluştu. Projeye İngilizce öğretmeni Pelin Kayıkçı rehberliğinde katılan öğrecilerimiz de Tarih üzerine gerçekleşen keyifli sohbete dahil olma fırsatı yakaladı. Daha sonra öğrencilerin sorularını tek tek cevaplayan Metin Özdamarlar etkinliğin sonunda tüm öğretmen ve öğrencilere kitap hediye etti. Bu güzel söyleşi için sayın Metin Özdamarlar'a çok teşekkür ediyoruz.

04-12-202004-12-2020

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 04.12.2020 - Güncelleme: 08.09.2023 12:56 - Görüntülenme: 238
  Beğen | 5  kişi beğendi