Uzaktan Yakına-Ekrandan Akrana Projesinde Yaratıcı Drama Atölyesi

Okulumuz İngilizce öğretmeni Pelin Kayıkçı rehberliğinde yürütülen Uzaktan Yakına-Ekrandan Akrana projemizin çalışmaları kapsamında çok keyifli bir atölye gerçekleşti. Konya, Ankara ve Hakkari'den projeye ortak olan 7 ayrı okuldan 80 ögrencinin katılımı ile Drama öğretmeni Asiye Yıldırım rehberliğinde yaratıcı drama atölyesi düzenlendi. Mart ayı teması olan Problem Çözme Becerilerinin işlendiği atölyede öğrencilerimiz Drama Öğretmeni Asiye Yıldırım ile mavi boya olmadan da gökyüzü resmi çizebileceklerini ve uzaktan, kalabalık bir grup ile de yaratıcı drama atölyesi yapılabileceğini yaşayarak öğrenmiş oldular. Bu keyifli ve verimli atölye için Asiye Yıldırım öğretmenimize ve atölyeye aktif katılım sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

05-05-202105-05-2021

Yayın: 05.05.2021 - Güncelleme: 08.09.2023 12:49 - Görüntülenme: 189