OKULUMUZUN TARİHÇESİ

Okulumuz 2014 yılında Kurucu Müdür Gökay COŞKUN’un başkanlığında imam hatip ortaokulu olarak eğitim öğretime başlamıştır. Okulumuz aynı ismi taşıyan Ertuğrul Gazi mahallesinde bulunmaktadır.

2023-2024 eğitim öğretim yılı itibariyle Selami ÖZDEMİR okul müdürü olarak görevine başlamıştır. Her geçen gün kadrolarını en iyi şekilde yenileyerek öğrencilerine en verimli eğitim öğretim ortamını sunmayı başaran okulumuzda güncel olarak iki müdür yardımcısıyla birlikte 43 öğretmen 328 öğrencimize rehberlik etmektedir.

Okulumuz, öğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak, evrensel ilkeleri gözeten, yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirmeyi misyon edinmiştir.

Yayın: 08.09.2023 - Güncelleme: 08.09.2023 12:25 - Görüntülenme: 163