"Kitapların Işığında Buluşalım" eTwinning Projesi Mart Ayı Yazar Buluşmaları"

Okulumuz İngilizce öğretmeni Pelin Kayıkçı rehberliğinde yürütülen "Kitapların Işığında Buluşalım" projesinde Mart ayında öğrencilerimiz yine birçok yazarla tanışma fırsatı yakaladı. Projede yer alan öğrencilerimiz Mart ayı listesinde yer alan "Palyaçolar Giremez", "Muti'nin Maceraları", "Doğaya Fısıldayan Çocuklar" ve "Karaca Olmak İsteyen Tilki" kitaplarından okumak istediklerini belirleyip ardından kitaplara dair çalışmalar gerçekleştirdiler. Öğrencilerimiz Mart ayı sonunda çevrimiçi ortamda bir araya gelerek okudukları kitabın yazarıyla tanışma şansı yakaladılar ve merak ettikleri sorarak keyifli vakit geçirdiler. "Doğaya Fısıldayan Çocuklar" ve "Karaca Olmak İsteyen Tilki" kitapları için yazar buluşması yerine değerli sanatçı ve eğitmen Müjgan Özçay ile atölye çalışması ile yapıldı.

16-05-202216-05-202216-05-2022

Yayın: 16.05.2022 - Güncelleme: 08.09.2023 12:41 - Görüntülenme: 159