"Kitapların Işığında Buluşalım" eTwinning Projesi Ekim Ayı Etkinlikleri

Okulumuz İngilizce öğretmeni Pelin Kayıkçı rehberliğinde yürütülen "Kitapların Işığında Buluşalım" projesinin Ekim ayı çalışmaları tamamlandı. Projede yer alan öğrencilerimiz Ekim ayı listesinde yer alan "Sürmeli Kedi'nin Arayışı", "Canım Arkadaşım", "Çok Uzak Bir Deniz" ve "Bir Kitabın Macerası" kitaplarından okumak istediklerini belirleyip ardından kitaplara dair çalışmalar gerçekleştirdiler. Öğrencilerimiz Ekim ayı sonunda çevrimiçi ortamda bir araya gelerek okudukları kitabın yazarıyla tanışma şansı yakaladılar ve merak ettikleri sorarak keyifli vakit geçirdiler. Ayrıca okudukları kitaplarla ilgili gerçekleştirmiş oldukları etkinlikleri (kapak tasarımı, sanal sergi, voki ile kitap karakterlerini seslendirme, kelime çalışmaları, maketler hazırlama vb) paylaştılar.

11-11-202111-11-202111-11-202111-11-2021

Yayın: 11.11.2021 - Güncelleme: 08.09.2023 12:42 - Görüntülenme: 145