Kitap Kurtları Yazarlarla Buluşuyor Etkinlikleri

Okulumuzda yürütülmekte olan "Kitap Kurtları Yazarlarla Buluşuyor" projemizde yazar buluşmaları devam ediyor. Şubat ayında öğrencilerimiz "Buzdolabım İnternet Bağımlısı"  kitabının yazarı Sayın Hasan Ersoy ve "Hayalbazlar Geçidi" ile "Mavi Yıldız" kitaplarının yazarı Sayın Dilge Güney ile buluşma şansı yakaladılar.

Mart ayında öğrencilerimiz "Gökkuşağı Yazı"  ve  "Ada ve Adam" kitaplarının yazarı Sayın Sevim AK ve "Öykülerle Deyimler" ve "Öykülerle Atasözleri" kitaplarının yazarı Sayın Habib Bektaş ile ve Nisan ayında ise "Ünsüz Youtuber'ın Günlüğü"  ve  "Kabiland'ın Kobayları " kitaplarının yazarı Sayın Miyase Sertbarut ile "Benim Babam Ömür Adam" ve "Montsuzlar" kitaplarının yazarı Sayın Ömer Açık ile çok keyifli söyleşiler gerçekleştirdiler.

12-05-202112-05-202112-05-2021

Yayın: 12.05.2021 - Güncelleme: 08.09.2023 13:12 - Görüntülenme: 262