SINAVLAR İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR

-     Yazılı sınavlar aynı sınıf düzeyinde birden fazla şube sayısı bulunan okullarda ortak yapılır. Okul geneli ortak yazılı sınavların uygulanmasına ilişkin iş ve işlemler okul müdürlüklerince yürütülür. Derslerden bir dönemde iki sınav yapılır.

-     okullar tarafından yapılacak tüm sınavlar açık uçlu veya açık uçlu ve kısa cevaplı sorulardan oluşan yazılı yoklama şeklinde yapılır

-     Geçerli mazereti olmadan ortak yazılı sınava ve mazeret sınavına katılmayan öğrenciler ile kopya çekenlerin durumları puanla değerlendirilmez, bu sınavlara katılmayan öğrencilerin puan hanesine “G”, kopya çeken öğrencilerin puan hanesine “K” yazılır ve bu haneler de aritmetik ortalamaya dâhil edilir.

-     Geçerli mazereti bulunan öğrencilerin sınava katılmama gerekçesi ortak yazılı sınav uygulama tarihinden itibaren en geç 5 (beş) iş günü içerisinde velisi tarafından okul müdürlüğüne yazılı olarak bildirilir.

ERTUĞRUL GAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

SAYIN ÖĞRENCİ VELİMİZ

25.10.2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 13:30 DA OKULUMUZ OKUL AİLE BİRLİĞİNİN SEÇİMİNİ YAPMAK ÜZERE VELİ TOPLANTISI YAPILACAKTIR.

ANILAN GÜN VE SAATTE TOPLANTIYA KATILMANIZI RİCA EDERİZ.

1. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı
  2. Divan Başkanı ve Üyelerinin Seçimi