ANKARA / SİNCAN - ERTUĞRUL GAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU

May

Sekizinci sınıf öğrencilerimizle Hayme Ana MTAL, Ertuğrul Gazi Borsa İstanbul MTAL, Erkan Volkan Yiğit AİHL Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu, Itri Güzel Sanatlar Lisesi ve FAtih Anadolu Lisesi'ne okul tanıtım gezilerimizi gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz çeşitli ötölyeleri gezerek bölümler hakkında bilgi edindiler.

May

Okulumuz 5. sınıf öğrencileriyle Cumhurbaşkanlığı külliyesini ziyaret ettik. Öğrencilerimiz Millet Kütüphanesi, Beştepe Millet Camii ve 15 Temmuz Demokrasi müzesinde vakit geçirme ve yakın tarihimize dair gözlemlerde bulunma şansı buldu. Gezide emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Teknoloji tasarım öğretmenimiz Nuray AKÇİVİ ve öğrencilerine hazırlamış oldukları ev tasırım sergisi ile kitap kapağı tasarımı çalışmaları için teşekkür ederiz.

Nis

Türkçe öğretmenimiz Gülten YILMAZ'ın organizasyonuyla Sabah 05.50'de başlayan Ormanya, Maşukiye, Sapanca turumuz Avrupa'nın ikinci büyük orman kütüphanesi Ormanya ile başladı. Orman içinde harika okuma alanlarında kuş sesleriyle harika vakit geçirdikten sonra Hobbit evlerinde ve Hayvanat bahçesine gittik..

Sonraki rotamızda Maşukiye Cam Teras'ta doğa manzarasını izledikten sonra zipline, sanıncakların olduğu aktivite alanlarına gittik.

Dere kenarındaki öğle yemeğinden sonra Sapanca'da tekne turu ve yürüyüşten sonra gezimizi tamamladık.

Biz çook eğlendik. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize, katılan velilerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz. Bir dahaki gezimizde görüşmek dileğiyle.

Nis

Türkçe öğretmenimiz Tuğba AKYILDIZ önderliğinde velilerimizin katılımıyla bir araya gelen kitap okuma kulübü ilk kitap tahlili toplantısını gerçekleştirdi. Pedagoji Derneği Başkanı olan Uzman Pedagog Mehmet Teber'in, kadim kültürümüzün kaynakları ile modern psikolojinin verilerini harmanlayarak mutluluğa dair farklı bir bakış açısı yakaladığı "Mutluluk Terapileri" kitabını konuşmak için bir araya gelen kulüp üyesi velilerimize ve öğretmenimize teşekkür ederiz.

Nis

Okul rehber öğretmenimiz Ömer Görkem tarafından tüm 8. sınıf öğrencilerimize Mesleki Hedef Belirleme ve Meslek Seçiminde Dikkat Edilecek Hususlar konusunda eğitim vermiştir.

Nis

Okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte iftar programı düzenledik. Bu tür organizasyonlar, öğrencilerin bir araya gelmesini, birlikte vakit geçirmesini sağlar ve onlara paylaşmanın, birlikte olmanın önemini öğretir. İftar programları, özellikle Ramazan ayında, toplumun dini ve kültürel yönlerini keşfetme ve bu değerleri yaşama fırsatı sunar. Programın planlanması ve uygulanması sırasında emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür edriz.